Horká čokoláda 75%

Kód: 971
Neohodnoceno
Značka: Lidka
200 Kč 173,91 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Horká čokoláda, intenzivní čokoládová chuť. Velmi intenzivní horká čokoláda pro milovníky tmavých čokolád. Můžete dozdobit šlehačkou, pak si ji vychutnají i děti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Horká čokoláda, intenzivní čokoládová chuť. Velmi intenzivní horká čokoláda pro milovníky tmavých čokolád. Můžete dozdobit šlehačkou, pak si ji vychutnají i děti.

Složení: Kakaové boby (75%), třtinový cukr, kakaový prášek. Obsah kakaové sušiny min. 75%.

Hmotnost: 130 g

Návod k přípravě: Použijte 4 lžičky směsi na 1 dcl plnotučného (nebo např. sójového) mléka, za stálého míchání svařtea vyrobíte si i doma luxusní horkou čokoládu. Můžete dochutit třeba jamajským rumem, koňakem či šlehačkou. Čokoláda je vhodná i pro zákazníky s intolerancí na laktózu a lepek, stejně jako většina našich výrobků.

Čokoládová směs je balená v rozložitelném znovu uzavíratelném sáčku.

Ve výrobně zpracováváme ořechy a mléko.

Doplňkové parametry

Kategorie: Lidka
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Jsme malá rodinná kutnohorská manufaktura, milovníci čokolády a historie.

Na jaře 2016 jsme založili nejmenší muzeum čokolády na světě věnované čokoládě Lidka. Ta patřila za první republiky k těm nejlepším na světě. V létě 2018 (100 let od založení a 60 let od uzavření kutnohorské továrny na čokoládu) jsme výrobu bean-to-bar čokolády v Kutné Hoře znovu obnovili. Dnes už Lidku nevyrábíme ve velké továrně s 500 zaměstnanci, ale v malé manufaktuře. Čokolády děláme ručně s láskou od kakaového bobu až po tabulku. Používáme postupy, které se pro výrobu používaly v Kutné Hoře už před 100 lety, obnovujeme již zapomenuté kutnohorské receptury a vymýšlíme nové, abychom potěšili i ty největší mlsouny. Používáme prvotřídní a čerstvé suroviny, výběrové kakaové boby kupujeme od farmářů převážně z Ekvádoru, Dominikánské republiky a Belize za férové ceny. Lidku prostě musíte ochutnat!

V muzeu i na e-shopu ale najdete také naše oblíbené bean to bar čokolády jiných českých výrobců. Všechny jsme s láskou přechutnali a ručíme tak osobně za jejich vysokou kvalitu a skvělou chuť.

Čokolády pro Vás s láskou vyrábí:

Lada a Pavel

LADA je iniciátorem celého projektu. Původně vystudovaný divadelní historik, dnes vymýšlí nové receptury, její chlupatý jazyk je postrachem všech kuchařů. Osobně vybírá kakaové boby, ladí receptury a temperuje čokolády. Pořád přichází s novými nápady, které za ní většinou dotahuje Pavel.

PAVEL je vystudovaný ekonom, takže na rozdíl od Lady umí vždy vše dobře spočítat (jen díky němu má čokoláda přesně tolik procent kolik má mít), je vrchní třídič kakaových bobů a leštič forem. Věčný plnič našich melangerů a milovník kvalitních rumů.